vineri, 26 noiembrie 2010

Copilaria.!:)


       Copilaria este ca o dulce raza de soare.Nu este ceva permanent. De aceea noi copii,  trebuie sa savuram orice clipa pertrecuta.Trebuie sa ne bucuram de taria puternica a cerului, de razele aurii ale soarelui, de cantecul duios al pasarelelor si de amfiteatrul vegetal, codrul.
       Trebuie sa ne asiguram ca orice clipa petrecuta va fi una de neuitat de care de vom aduce aminte cu zambetul pe buze.Totul este colorat in lumea noastra, in lumea de basm a copiilor.Cerul pare un candelabru de diamante pretioase, bine slefuite.Iarba proaspata este un covor verde de satin.In lumea noastra florile multicolore sunt ca prin magie transformate in mici zane , cu aripi din matase fina si alba ca spuma laptelui .Totul pare desprins dintr-o carte de povesti.
       In acest vis de copil dulce si inocent exista o carare vesnica spre o lume a binelui , spre o lume poate chiar ciudata, imaginara.
       Traindu-ti copilaria inseamna traind intr-o alta dimensiune.Intr-o  dimensiune ce pare a fi vesnic prezenta in vietile noastre, in sufletele noastre de copil.Dar din pacate nu este asa.E un drum lung , anevoios si plin de peripetii si aventuri.Pare un drum lung,chiar etern.
       Dar cel mai rau este ca se termina repede.Acest vis al copilariei aluneca usor pe drumul vietii noastre nepermitandu-ne de a ne bucura din plin de el .
Iar la rascruce de cele doua drumuri ale vietii, cineva va trezi acest copil din visul sau dulce.

3 comentarii:

  1. Da fata ...Suntem copii...si cred ca este numai vina noastra adica vezi ''Copii'' pe la 12 sau 13 ani cu ''asazisul prieten'' si cum sa te mai bucuri de copilarie...asa iti distrugi copilaria...Si mai este ceva...Daca unii incep si fumeaza sau beau bere sau de astea...apoi maine poimaine se vor droga alfel...nu credeti ca astea sunt exagerate?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma rog..
    pana la urma e viata lor ...
    da` nu stiu.
    parca prea s-a intors lumea cu fundu-n sus:))
    :-??

    RăspundețiȘtergere